Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till en spännande tävlingsvecka


Välkommen till en spännande tävlingsvecka
i Västerås Mälarstaden

Västerås, Sveriges 6:e största stad med 135 000 invånare är beläget 10 mil från Stockholm, med tåg tar det endast 53 minuter.

Här finns tre praktfulla slott, Sveriges största forntida gravhög, Vallby Friluftsmuseum som är ett av Sveriges största friluftsmuseer och en domkyrka som har fått tre stjärnor i guide Michelin samt underbara strandpromenader med mysiga restauranger och caféer.

Utbudet av aktiviteter är stort, Vertical Run, turridning eller guidade promenader - valet är ditt. Här arrangeras årligen stora evenemang exempelvis Power Big Meet, Europas största bilträff för amerikanska bilar.

Shoppingutbudet är stort. Det var i Västerås H&M grundades. Här finns allt från kvarter med unika småbutiker till stora gallerior med välkända affärskedjor. Här finns även köpcenter med bl.a. IKEA. Tips på ett utflyktsmål är Skultuna Messingsbruk med sina fabriksbutiker med svenska varumärken som Orrefors, Kosta Boda samt Snö of Sweden .

Hotell.

Det finns ett stort utbud av hotell i Västerås. Vi har bland annat två av världens mest unika hotell, undervattenshotellet Utter Inn där du bor 3 m under vattnet och Hotell Hackspett där du från Vasaparkens högsta ek har en fin utsikt.

Bokning av dessa men även andra hotell som passar bättre under just den här vistelsen i Västerås sker enklast online på www.vasterasmalarstaden.se.

Västerås Skärgård.

Västerås ligger vid Mälaren, du tar dig enkelt ut med båt från city till restaurangön Elba och sol- och badön Östra holmen samt Ridön. Skärgården erbjuder 332 öar – något för alla smaker.

På vår hemsida www.vasterasmalarstaden.se finner ni ett stort utbud av sevärdheter och aktiviteter som finns i vår stad. Här kan du även boka din hotellvistelse. Vi på Västerås Turistbyrå hjälper er gärna så hör av er till oss så tipsar vi om vad som passar just er gällande boende, aktiviteter och sevärdheter.

 

Hjärtligt Välkomna!

 

Kontakt: Västerås Turistbyrå

Besöksadress: Kopparbergsvägen 1

Telefon: 021-39 01 00

Mail: This is a mailto link

www.vasterasmalarstaden.se

  
Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:18 Skribent: Kjell Pettersson

Tider, skjutlagslistor m.m. finns under huvudfliken Tävlingsinformation!

Redaktör för SM tävlingarnas hemsida: Kjell Pettersson

E-post: This is a mailto link

 

Anmälan

Anmälan görs föreningsvis senast 2010-06-24.

Anmälan skall skickas till 

This is a mailto link

 

Förfrågningar

Förfrågningar tas emot via e-post till

This is a mailto link

Postadress:
Västmanlands Skyttesportförbund
Box 52
721 04 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastmanland@skyttesp...